Vänligen Logga in eller Registrera

Hjälpcentral

Kommande årsbetalning

Ert konto är kvar så länge betalningen sker årsvis. Varje år genereras automatiskt en faktura som skickas till er e-post adress som angivits. Fakturan skickas 45 dagar innan förfallodatumet. Om ingen betalning sker så skickas första påminnelsen 1 dag efter och andra påminnelsen 5 dagar efter förfallodatumet. Om fortfarande ingen betalning kommer in efter den tredje påminnelsen som kommer 10 dagar efter förfallodatumet. Avaktiveras ert konto. När kontot avaktiveras, kan man inte komma åt sin hemsida eller mail konton tills betalningen kommer in. Inkommer ingen betalning ligger kontot kvar i 3 månader och därefter raderas kontot och all material. dvs, hemsidan, mail, mm.

Vi rekomenderar er att alltid uppdatera er e-mail adress om ni byter den. Detta ni kan själva gå in och ändra i kundkontot på vår hemsida genom att logga in med era inlogningsuppgifter.